Menu

Az átadó elmarad, de elismerték Jászberény kiválóságait

Az átadó elmarad, de elismerték Jászberény kiválóságait

A korona vírus helyzet miatt Jászberényben a város napi ünnepség és díjátadó is elmaradt április elején. Ez azonban nem jelenti azt, hogy idén a városi elismerések ne találtak volna gazdára.

„A járványveszély miatt idén nem tudtuk megrendezni a hagyományőrző és kulturális programsorozatot, valamint a díjátadó gálát is kénytelenek voltunk elhalasztani” – olvasható Budai Lóránt polgármester facebook bejegyzésében, amelyet a díjazottak névsorával folytat.

Idén a város tiszteletbeli polgára kitüntető címet Bereczki Sándor vezérigazgató kapja. Sipos Orbán kulturális és művészeti díjban részesül Farkasné Szőke Tünde, a Palotásy János Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője és Kiss Henriett muzikológus, zeneirodalom-tanár.

A képviselő-testület döntése alapján a Zirzen Janka közoktatási díjat Tukacsné Kovács Judit tagintézmény-vezető, Mészárosné Suba Judit intézményvezető-helyettes, Gulyásné Kurtán Krisztina tagintézményvezető-helyettes és Pólyáné Balla Julianna középiskolai tanár kapja.

Árpád-házi Szent Erzsébet egészségügyi díjban részesül Palcsó Annamária, az Egészségfej-lesztési Iroda vezetője, Bánföldi Józsefné élelmezési osztályvezető és dr. Kiss Barna főorvos. A Szent Klára szociális munka díjat Misovics Éva vezető ápoló és Heringei Mária szakápolók érdemelték ki.

A Gerevich Aladár sportdíjat ebben az évben Soós László, a JSE ITF Taekwon-do Szakosztály vezetője és Ugrin György főiskolai adjunktus részére kerül átadásra. Rendészeti díjban pedig Hudra József címzetes tűzoltó zászlós és Fazekas-Füzesi Nóra rendőr őrnagy részesül.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít