Menu

Vizes VB: érem nélkül maradtak női vízilabdázóink

Vizes VB: érem nélkül maradtak női vízilabdázóink

Az érmes helyekről volt hívatott dönteni ma délelőtt a dél-koreai vizes világbajnokságon a magyar – ausztrál és az amerikai – spanyol összecsapás. Az amerikaiak megvédték címüket, míg a mieink lemaradtak a dobogóról.

 

Az ausztrálok elleni bronzmérkőzés pontosan olyan volt, mint a korábbi találkozóink, ahol legalább olyan erős ellenfelekkel találkoztunk, mint amilyenek mi vagyunk. Voltak jobb és gyengébb periódusaink, s a gyengébbeket az ausztrálok jól használták ki. A végjátékban ugyan kétszer is egyenlíthettünk volna, ám döntő pillanatokban hibáztak játkosaink, s így a bronzérem az ausztráloké lett.

Ausztrália – Magyarország 10-9 (3-3, 4-3, 1-1, 2-2)

 

A fináléban 3-3-ig jól tartották magukat a spanyolok, ám a folytatásban 9-3-ra elhúzott a címvédő USA csapata, s egyetlen pillanatig sem volt kérdéses, hogy az amerikaiak megvédik világbajnoki címüket. A döntő a harmadik negyed volt, amikor a spanyolok nem tudtak gólt szerezni, s közben négyet is kaptak. Vitán felül áll, hogy a legjobb csapat nyerte a női vízilabdatornát. A spanyolok azért nem szomorkodhatnak nagyon, hiszen a második hely egyben azt is jelenti számukra, hogy jövőre ott lehetnek az olimpián.

USA – Spanyolország 11-6 (3-1, 2-2, 4-0, 2-3)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Vissza a tetejére
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít