Menu

A helyszínen elfogták a fa tolvajokat

2014-03-11 08:05:43
 

Nyolc mázsa fával szerettek volna kereket oldani azok az elkövetők, akiket vasárnap a tett helyszínén fogtak el a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai Jászfelsőszentgyörgyön.
 
 
A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Sz. László, H. Béla és H. Tibor jászfelsőszentgyörgyi lakosok ellen.
 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a helyi erdész észlelte március 9-én 9 óra 20 perc körül, hogy a férfiak Jászfelsőszentgyörgy külterületén található erdőből mintegy 8 mázsa akác-, juhar- és bálványfát vágtak ki, majd gépkocsijukba pakolták, amiről azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves, 23 éves és 29 éves férfiakat és előállították őket a Jászberényi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a kivágott fákat lefoglalták.
 
 
(Forrás: police.hu)

 

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít