Menu

A kommunizmus áldozataira emlékeztek

2014-03-03 10:07:59
 
 
A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, február 25-én a Ferencesek terén álló 56-os emlékműnél tartotta megemlékezését a Jobbik Jászberényi Szervezete. Tucatnyian hallgatták Budai Lóránt szavait, melyben arról is szólt a Jobbik helyi elnöke, hogy éppen öt éve alakult meg szervezetük. Ezt az alkalmat kihasználva köszönetet mondott mindazoknak, akik az elmúlt öt évet vele együtt dolgozták végig. 
 
 
 
– A városháza közelében most az a párt tartja ünnepségét, amelyik minden kezdeményezésünket lesöpörve lehetővé teszi még ma is, hogy a letűnt kor emberei magas nyugdíjat vehessenek fel. Biszku Béla például nagyon sokba kerül nekünk ma is. Ők ünnepelnek ott, mi pedig emlékezünk, mert nem ünnepnap ez, hiszen a kommunizmus nagyon sok áldozatot követelt a nagyvilágban és Magyarországon is – mondta Budai Lóránt, akit Székely Mihály követett a mikrofonnál. A hangszóróból előtte egy öreg, megtört hangot hallottunk – Kádár János beszélt –, majd egy irodalmi emlékezés következett.
 
 
A kommunizmus áldozatainak tiszteletére Bobák Zsolt, a jászsági szervezet alelnöke mondott beszédet, melyben felidézte a kort, amely emberek százezreinek életét nyomorította meg.
 
 
alt
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít