Menu

A hétvégén többfelé megerősödhet a szél

2014-01-09 16:11:07
 

A hétvégén többfelé is megerősödhet, néhol viharossá is fokozódhat a szél, de komoly lehűlés továbbra sem várható, nappal néhol továbbra is 10 Celsius-fok körül alakul a maximum hőmérséklet. Ezzel együtt továbbra is inkább eső eshet, a magasabban fekvő tájakon lehet hózápor - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
 
    
Pénteken a déli órákig többnyire erősen felhős lesz az ég, néhol kisebb eső, szitálás előfordulhat, majd észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, főként északon a nap is kisüt. Napközben többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 7 és plusz 12 fok között alakul.
    
 
Szombaton néhol megélénkülhet a szél. Estefelé az északi, északkeleti megyékben helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan plusz 5 és plusz 12 fok között alakulnak, délnyugaton, délen lesz a melegebb.
    
 
Vasárnap a szél megerősödhet, több helyen viharossá fokozódhat. Főként északon és keleten várható elszórtan záporeső, a magasabb tájakon hózápor is lehet. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal plusz 4-10 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.
 

(Forrás: MTI)
Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít