Menu

Labdarúgó NB III: sok kihagyott helyzet, pontszerzés 0-2-ről Gyöngyösön

2017-08-14 08:22:32

 


A hétvégén megkezdődött a pontvadászat az NB III-as labdarúgó-bajnokságban is. A Keleti-csoportban szerepelő Jászberényi FC az újonc Gyöngyösi AK otthonában lépett pályára, s egy igen fordulatos találkozón 0-2-ről szerzett egy pontot.


Gyöngyösön kezdte a 2017/2018-as bajnoki pontvadászatot a Jászberényi FC. A két együttes a felkésülési időszakban megmérkőzött egymással, s akkor a mieink idegenben 2-1-re legyőzték ellenfelüket. Azóta azonban mindkét együttesnél történtek még változások, s szombaton már bajnoki pontokért küzdött egymással a két gárda.


A találkozó első perceiben a mieink akár 2-3- gólt is szerezhettek volna, ám a helyzetek kimaradtak, s a „büntetés” nem maradt el. A 16., majd a 43. percben Laurinyecz révén a házigazdák kétszer is a kapuba találtak, s így az első félidőt követően 2-0-ra vezettek a hazaiak.


Fordulás után, az 55. percben emberelőnybe kerültünk, miután Fótos megkapta második sárga kártyáját, s mehetett zuhanyozni. Tíz perccel később Mile 25 méterről bombázott a hazai kapuba, s visszahozta a pontszerzési reményeinket. A 78. percben kiegyenlítődött a két csapat létszáma, hiszen Sorecz Szabolcs is megkapta második sárgalapos figyelmeztetését. A 89. percben szabadrúgáshoz jutott csapatunk, s Mile 23 méterről megszerezte az egyenlítést jelentő találatot. A hosszabbításban még egy óriási gólhelyzetet sikerült a mieinknek kihagyni, így maradt a 2-2-es eredmény.


A kétgólos hátrányból szerzett pont dicséretes teljesítmény, ám a mérkőzés összképe alapján a Jászberényi FC-nek meg kellett volna nyernie a találkozót, a rendkívül lelkesen játszó újoncot.


Gyöngyösi AK – Jászberényi FC 2-2 (2-0)


Az NB III Keleti-csoport 1. fordulójának további eredményei:



Cigánd – Füzesgyarmat 4-2


Tiszaújváros – Putnok 0-1


Balassagyarmat – Nyírbátor 4-2


Salgótarján – Monor 2-2


DEAC – Tállya 1-1


Tiszafüred – MTK II 1-1


ESMTK – Diósgyőr II 2-0


Szántai Tibor

Info for bonus Review William Hill here.

Oldalaink minél magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében az oldalainkon sütiket („cookie”) használunk.
További információ Tovább Elutasít